Camping Relax 
Haller Luxemburg

Welkom bij Camping Relax...

2024 geopend van 27 april tot 2 november.

Nieuws: 

(18-02-2024) Er wordt hard gewerkt aan een compleet vernieuwde website, waarbij het ook mogelijk gaat zijn om zelf online uw boeking te kunnen maken. zo krijgt u direct inzicht in beschikbare plaatsen of accommodaties in de door u geselecteerde periode. het streven is het dit seizoen al online te hebben.. check onze facebook pagina voor updates.

Update: 13-04-24  De planning is 27 April  om online te gaan, met de geheel vernieuwde website met online boeken. U als bezoeker kunt volledig uw boeking van a tot z zelf gaan regelen. Natuurlijk blijven wij per mail bereikbaar voor vragen, opmerkingen en alle andere situaties waarin u contact wenst met ons.


In het prachtige gebied "klein Zwitserland", één van de mooiste streken in het Groothertogdom Luxemburg, vindt u onze rustige camping. 

Gelegen boven op een heuvel in het dorpje Haller, midden in het natuurpark Müllertal. (Unesco Global Geopark)  

Vanaf de camping is er een directe aansluiting op het wandelwegennet van het Müllerthal. Zo kunt u ook te voet veel bezienswaardigheden zoals het Hallerbach, het kasteel van Beaufort en het Schiessentümpel bezichtigen. 

Middeleeuwse kastelen, beekjes en zandsteenrotsen, u komt ze hier allemaal tegen. U kunt ook nog uitstapjes maken naar de nabijgelegen plaatsen Echternach, Beaufort, Diekirch of de Duitse stad Trier.

Naast 30 ruime kampeerplaatsen voor uw caravan of tent, zijn er ook 11 verharde camperplaatsen beschikbaar. Op de kampeer en camperplaatsen zijn huisdieren toegestaan.

Tevens verhuren wij 4 Comfort en 4 De Luxe stacaravans als mede 4 Woodlodges. Huisdieren zijn hier beperkt toegestaan. Zie omschrijving bij de stacaravans.

  

introductie videoWaarom camping Relax?

Camping Relax is een kleinschalige en vooral rustige familie camping. Zeer geschikt voor de natuur en rustliefhebbers! 

Geen mega camping met animatie en disco, maar wel een vriendelijke en persoonlijke omgang met onze gasten.

Voor de kinderen is een ruime speelplaats met leuke natuurlijke speeltoestellen. Gewoon te midden van een landelijke omgeving genieten van rust en ruimte.

Onze camping heeft het Luxemburgse ECO label. Wij besteden veel aandacht aan het Milieu en onze natuur. Afval wordt daarom zoveel mogelijk gescheiden verzameld.


Kijk ook bij FAQ voor veel gestelde vragen en antwoorden.

Centraal op de camping gelegen vind u een mooie speelplaats voor de kinderen. Er is een gemeenschappelijke accommodatie, hier kunt u binnen zitten als bijvoorbeeld het weer u een keer teleurstelt.