Camping Relax 
Haller Luxemburg

Onze Camperplaatsen


 

 


 All-in prijs per dag vanaf  €22,- (2personen / water en stroom)

reserveren mogelijk vanaf 2nachten.

Aankomst en vertrek tijden


Op onze camping hebben wij een 11 semi verharde camperplaatsen, welke plaats bieden aan campers tot maximaal 7.5 meter. voorzien van elk hun eigen water en stroom, een groen strook en uitzicht over de naast gelegen weilanden. deze plaatsen bevinden zich op onze camping.

Tevens is er op het terrein de mogelijkheid tot het legen van uw chemisch toilet (cassette toilet). Wel willen we u graag wijzen op onze voorkeur voor gebruik van meer natuurvriendelijke middelen als bijvoorbeeld de groene toiletvloeistof, deze is veel minder belastend voor het milieu. direct naast de camperplaatsen vind u de mogelijkheid tot het legen van uw grijswatertank.Gebruik van het sanitair is inclusief, de douches zijn met penningen, deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Er zijn in zijn totaal 11 camperplaatsen beschikbaar.

  • camperplaatsen vanaf achtergelegen landweggetje_1
  • 20200612_133358
  • 20210727_075647
  • 20200612_133552
  • F1 tm4 voorzijde
  • F5-8 kampeerplaatsen
  • F1-2-3-4


Plattegrond camping

Kijk ook bij FAQ voor veel gestelde vragen en antwoorden.

Reserveren is tijdens seizoen (juli/augustus) gewenst, en voorkomt teleurstelling.

Extra informatie voor reserveren:

Het reserveren van een camperplaats is mogelijk indien u minimaal reserveert voor 2 nachten. de mogelijkheden hiervan zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de periode voor aankomst.  Natuurlijk kunt u altijd vrij aankomen rijden, meld u zich dan bij de receptie. Let op, eerst aanmelden voor u op een lege plaats gaan staan, daar deze mogelijk zijn gereserveerd! dus komt u zonder reservering? vraag dan wat er mogelijk is op dat moment alvorens u een plaats bezet. voor openingstijden receptie ga naar : Aankomst en vertrek tijden