Camping Relax 
Haller Luxemburg

Huurvoorwaarden 2023

 

Verhuur >

* De stacaravans worden tijdens het hoogseizoen alleen per volle week (zaterdag t/m zaterdag ) verhuurd.

* De stacaravans zijn alleen voor recreatie doeleinden te huur.

Huursom >

* Er is geen aanbetaling verplicht bij reservering

* De totale huursom plus bijkomende kosten, dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te zijn bijgeschreven op onze bankrekening. 

* Wanneer de totale huursom plus bijkomende kosten niet voor datum vermeld op factuur zijn bijgeschreven, behoud camping relax het recht  de reservering eenzijdig te annuleren. En de stacaravan opnieuw aan te bieden aan derden.

* Indien uw aankomst binnen 6 weken na reserveringsdatum valt, dient de gehele huursom met eventueel bijkomende kosten per omgaande te  worden  overgemaakt op onze bankrekening. Tenzij hierover andere afspraken zijn gemaakt.


Annuleren > 

* Indien u uw reservering per mail annuleert tot 6 weken voor aankomstdatum is er geen betalingsverplichting.

* Bij annuleren tussen 6 weken en 2 weken voor aankomst bent u 50% van de totale huursom verschuldigd. bij reeds betaalde facturen wordt  50% van de  huursom plus bijkomende kosten z.s.m op uw rekening teruggestort.

* bij annuleren binnen 2 weken voor aankomst bent u 100% van de huursom verschuldigd. van reeds betaalde factuur worden alleen  bijkomende kosten      z.s.m op uw rekening teruggestort.


Aansprakelijkheid >

* Indien wij door overmacht of fouten in het verhuurprogramma, dan wel door derden gedwongen zijn de huurovereenkomst te annuleren zijn  wij op  generlei wijze aansprakelijk te stellen.

 In een dergelijke situatie zal echter zoveel mogelijk worden gedaan om een andere vergelijkbare accommodatie ter vervanging aan te bieden.  Als dit niet mogelijk blijkt, zal restitutie van het aan ons betaalde bedrag plaatsvinden. 


Door uw definitieve reservering van een stacaravan op camping relax, gaat u akkoord met de hierboven vermelde huurvoorwaarden. 


Zie ook ons aanvullende voorwaarden voor huisdieren.>

Huisdieren regelement


Team Camping Relax.