Camping Relax 
Haller Luxemburg

FAQ meest gestelde vragen en antwoorden:

Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid uw eigen vraag aan ons te stellen. Heeft u verder opmerkingen, kunt u natuurlijk ook deze hier doorgeven. contact

Tijdens het seizoen, 27 april t/m 2 november is het mogelijk om telefonisch contact te hebben indien dit gewenst is.

 Dit is mogelijk van Maandag tot en met Vrijdag tussen 16.00 & 18.00uur. (NL/ENG)
telefoon: +352 621 529 244
Reserveren is telefonisch niet mogelijk, hiervoor gelieve het formulier reserveringsaanvraag invullen.
Het is mogelijk dat door drukte of andere werkzaamheden soms uw oproep niet beantwoord kan worden, probeert u het dan later nog eens of stel uw vraag via ons contact formulier onderaan deze pagina.
U kunt ook per e-mail ons bereiken via het volgende e-mail adres: info@campingrelax.nl


Aankomst en vertrek tijden

Link naar informatie pagina>     Aankomst en vertrek tijden


Elektrische auto

helaas, hebben wij nog geen voorzieningen om elektrische voertuigen te laden op onze camping. ons stroomnet is ingericht voor een maximaal verbruik van 10 ampère en daarmee niet geschikt voor 230V laden.  (voor de toekomst kijken we nog naar mogelijkheden)


wanneer is de camping geopend?

Onze camping is geopend vanaf 27 april tot en met 2 november 2024.. in het menu vind u het reservering aanvraag formulier. hiermee kunt u geheel vrijblijvend een aanvraag doen voor beschikbaarheid, en krijgt u de mogelijkheid u aanvraag definitief te reserveren.


Kunnen we ook een reservering annuleren? en welke voorwaarden gelden er?

Ja, natuurlijk is het mogelijk om een reservering te annuleren. welke voorwaarden hieraan zijn verbonden is mede afhankelijk van hoe ver vooruit uw boeking nog ligt tijdens de annulering. alles staat beschreven in onze voorwaarden. Ga HIER naar onze voorwaarden.


Is er bedlinnen te huur?

Ja, dit is mogelijk tegen € 10p.p per verblijf, wel vragen wij u om dit reeds met reserveren aan ons te laten weten.


Zijn huisdieren welkom?

Voor onze vaste accommodaties (stacaravan / mobilhome / woodlodge) zijn huisdieren beperkt toegestaan.(1 accommodatie per type)  Voor kamperen met tent, caravan, camper geld dat huisdieren welkom zijn indien ons huisreglement wordt nageleefd.

 U kunt tijdens uw aanvraag aangeven of u huisdieren mee wilt brengen. Natuurlijk vragen wij wel te zorgen dat uw huisdier(en) geen overlast veroorzaken voor onze andere gasten. en eventuele behoeften van het dier op de camping op te ruimen. Ook dient u uw huisdier ten alle tijden aangelijnd te zijn en mag u ze nooit alleen achterlaten op de camping.


Bijkomende kosten bij huur stacaravan of woododge

De bijkomende kosten zijn vermeld op onze pagina (  Prijzen ) daar vind u exact wat u waarvoor betaald.

Let op, wanneer u een reservering en betaling heeft gedaan via 1 van onze verhuurpartners betaald u alleen de bijkomende kosten nog bij aankomst.


Is er een supermarkt in de buurt?

Ja, op slechts een paar kilometer (4km) is er Delhaize supermarkt in Beaufort, u vind hier ook een bakker en eet en drink gelegenheden. grotere winkels liggen op ongeveer 25 min rijden. 

Beaufort 4 Km> Delhaize Proxy supermarkt, adres: 89 Grand-Reu, 6310 Beaufort, Luxemburg.
Larochette 8 km> Delhaze proxy supermarkt direct naast een tankstation.
Ingeldorf / Diekirch 18 Km> Hier vind u meerdere supermarkten.
Lidl > Adres: 28A Route d'Ettelbruck, 9160 Ingeldorf, Luxemburg.
Aldi > Adres: Zone Industrielle, 9099 Ingeldorf, Luxemburg.
Cactus > een grote supermarkt met meerdere winkels er bij in vind u op het volgende adres: 4 Route d'Ettelbruck, 9160 Ingeldorf, Luxemburg.Kunnen wij ook een mobilhome korter huren dan een volle week?

Buiten het hoogseizoen is dit mogelijk, dan kunt u bijvoorbeeld ook een aanvraag doen voor een midweek. echter een verblijf van slechts 1 nacht is niet mogelijk. de periode waarin er alleen uitsluitend per volle week wordt verhuurd kunt u terugzien in de prijslijst, de weken waarvoor dit geld zijn daarin extra aangeduid met # achter de weekprijs.  zie prijslijst


servicepunt camper voor passanten?

Nee, er is geen mogelijkheid voor service voor passanten. Alleen onze gasten kunnen en mogen gebruik maken van de service gelegenheden.


Mag ik bezoek ontvangen op de camping tijdens mijn verblijf?

Ja, maar meld altijd van te voren bij de receptie als u bezoek wilt ontvangen. Het is niet de bedoeling dat uw bezoek komt overnachten, dan dienen zij zelf een plaats te boeken.


Mag er een barbecue worden gebruikt?

Ja dit mag, maar deze mag niet op de grond staan om brandplekken in het gras te voorkomen. Dat betekend een barbecue die op poten staat min 40 cm van de grond en niet op een steen welke op de grond ligt. En natuurlijk vragen we u om rekening te houden met onze andere gasten. zo houden we het gezellig en leuk voor iedereen. Hou wat water in de buurt mocht er onverhoopt iets fout gaan. ruim nadien uw as en oude kolen netjes op, deze mogen zodra ze geheel zijn afgekoeld gewoon bij het afval. Wel is het handig om een afvalzak te gebruiken.


Is er op de camping een zwembad?

Een zwembad is helaas niet aanwezig. Wel zijn er zwembaden in de omgeving.


Is er een wasmachine / koelkast / vriezer?

- Ja, er is een wasmachine en droger aanwezig. deze werken met een muntautomaat. Deze en meer informatie over de werking en kosten kunt u bij de receptie krijgen.

- Koelkast en vriezer zijn aanwezig voor gedeeld gebruik, voor onze gasten met tent.


Wifi

Er is op de meeste plaatsen van de camping buiten wifi beschikbaar.


Welke talen worden er op de camping gesproken?

Duits is het meest voorkomende. de eigenaresse spreekt ook Engels. Voor de Website geldt dat alles in het Nederlands kan.


Privacy van uw gegevens

“Camping Relax informeert u over de opslag van uw naam, adres, telefoon en e-mail dat deze gegevens alleen worden opgeslagen en gebruikt om te voldoen aan bilaterale handels- / informatieverhoudingen en niet worden toegewezen of verkocht aan derden. Als er geen commerciële relatie meer is met de camping Relax en u geen informatie meer wenst te ontvangen, hoeft u alleen maar te antwoorden op remove-data@campingrelax.nl  door “verwijderen” te schrijven in het gedeelte "betreft" van uw e-mail.


Camperplaats reserveren

Het reserveren van een camperplaats is mogelijk indien u minimaal reserveert voor 3 nachten. de mogelijkheden hiervan zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de periode voor aankomst.  Natuurlijk kunt u altijd vrij aankomen rijden, meld u zich dan bij de receptie. Let op, eerst aanmelden voor u op een lege plaats gaan staan, daar deze mogelijk zijn gereserveerd! dus komt u zonder reservering? vraag dan wat er mogelijk is op dat moment alvorens u een plaats bezet.
Voor al uw overige vragen, kunt u ons bereiken via onderstaand vragen formulier.

Wilt u een aanvraag voor een verblijf doen, gebruik dan het formulier reservering aanvraag.