Camping Relax

-----------------

Welkom Willkommen / Bienvenue  

Camping Relax...

 


 

Camping Relax is geopend van eind april tot eind september.

In het prachtige gebied "klein Zwitserland" In groothertogdom Luxemburg, vind u onze rustige camping. Gelegen boven op een heuvel in het dorpje Haller, midden in het natuurpark Müllerthal. Het dorpje Haller met zijn ongeveer 250 inwoners ligt op een hoogte van 400 meter, in het hart van het gebied "klein Zwitserland". Een van de mooiste streken van Luxemburg.  

Vanaf de camping is er direct aansluiting op het wandelwegennet van het Müllerthal. Zo kunt u ook te voet veel bezienswaardigheden zoals het Hallerbach, het kasteel van Beaufort, en de Schiessentümpel bezichtigen, Middeleeuwse kastelen, beekjes en zandsteenrotsen, u komt het hier allemaal tegen. 

Ook kunt u nog leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Echternach, Beaufort, Diekirch of de Duitse stad Trier. .

 


   

Naast 20 ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100²M , waar u met tent, caravan of camper kunt staan, kunt u bij ons ook mobilhomes huren

Er zijn 3 verschillende modellen, De standaard, De comfort en De luxe. Voor meer informatie over mobilhome verhuur klikt u  HIER.

Onze gasten kunnen in de maanden Juli en Augustus gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Centraal op de camping gelegen vind u een mooie speelplaats voor de kinderen. Er is een slechtweer accommodatie, hier kunt u binnen zitten en gebruik maken van het gratis wifi en de aanwezige tafeltennis, natuurlijk kunt u hier ook rustig gaan zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen. 

Ecolabel: 

Camping Relax heeft het ecolabel, voor meer informatie hierover kunt u hier klikken of op het ecolabel logo klikken.

Broodservice:

Tijdens het hoogseizoen is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen, zo heeft u iedere ochtend heerlijke verse broodjes, meer informatie kunt u vragen bij de receptie.Supermarkt > klik hier voor een overzicht van lokale supermarkten.


Openbaar vervoer: 

Bus > In het dorp Haller {250M} zijn 2 bushaltes, Haller Schoul en Haller Hicht.

Hier vind u de volgende buslijnen: Echternach lijn 414 / Ettelbrück lijn 504 / Luxembourg lijn 107.

 

Trein: Er is geen treinverbinding met Haller. Wij bieden de mogelijkheid om op afspraak u af te halen van het treinstation Mersch. 

 

Zie de volgende link voor meer informatie over het openbaar vervoer in Luxemburg >   http://www.mobiliteit.lu


Eten en drinken>

Bij de ingang van de camping vind u Restaurant Gudde Kascht, hier kunt u uitstekend uit eten of eens iets drinken op het terras. Voor meer informatie over openingstijden en prijzen verwijzen wij u door naar de website van Restaurant Gudde Kascht (klik hier) 

Andere restaurants kunt u vinden in:

beaufort op ongeveer 3 km / Larochette op ongeveer 8 km   

Gastenboek

Ineke van Doren
12-08-18 16:13:22
Wij hebben 14 dagen in de mobilhome standaard gezeten, waar we al niet zo’n hoge verwachtingen van hadden,gezien de foto’s.
Maar dat het zo erg zou zijn, we hebben vaak op het punt gestaan om naar huis te gaan, zoiets zou eigenlijk niet meer verhuurd mogen worden.
Op de veranda was je te vies om op gaan te zitten,allemaal spinnen nesten/webben. Binnen 18 grote spinnen gevangen en alles is zeer gedateerd. Toen wij naar huis gingen en dit aangaven, werd verteld dat dit het laatste jaar in de verhuur was. Wij wisten dat goedkoop duurkoop is maar voor 400 euro was dit toch wel heel duur betaald plus nog eens schoonmaak kosten terwijl het eten van vorige huurders er nog in de pan zat.
De camping en omgeving is gewoon goed hier zullen wij beslist nog weleens terug gaan.,alleen mag ik hopen dat deze mobilhomes snel worden afgebroken.
H. Hoefsmit
09-08-17 14:41:49
In juni zijn wij een week op deze camping geweest, was voor ons de 2e keer. 2 jaar eerder ook al eens geweest. Wij vinden de locatie van deze camping erg fijn, doorgaans lekker rustig en veel in de omgeving om heen te kunnen en direct vanaf de camping kun je prachtige wandelingen maken. Plaatsen zijn mooi ruim, redelijk simpel sanitair maar verder prima. Het is eens wat anders als de grote massa camping, en past prima bij ons. We zullen vast nog eens terug komen..
A&B Van der Burg
07-08-17 15:44:52
Weer een heerlijke vakantie gehad op de camping, voor het eerst met eigen caravan, hiervoor huurde we wat op de camping zelf.
Het was weer heerlijk genieten!
Volgend jaar weer!
fam. De Jong
06-08-17 18:30:13
juli 2017
Fijne vakantie gehad op deze kleine maar gezellige familie camping. Mooie plaats voor onze caravan, en speeltuin en zwembad voor de kinderen.
Mooie omgeving om te wandelen en veel natuurschoon.
Komen vast nog wel een keer.....