Camping Relax

-----------------


Gastenboek

Ineke van Doren
12-08-18 16:13:22
Wij hebben 14 dagen in de mobilhome standaard gezeten, waar we al niet zo’n hoge verwachtingen van hadden,gezien de foto’s.
Maar dat het zo erg zou zijn, we hebben vaak op het punt gestaan om naar huis te gaan, zoiets zou eigenlijk niet meer verhuurd mogen worden.
Op de veranda was je te vies om op gaan te zitten,allemaal spinnen nesten/webben. Binnen 18 grote spinnen gevangen en alles is zeer gedateerd. Toen wij naar huis gingen en dit aangaven, werd verteld dat dit het laatste jaar in de verhuur was. Wij wisten dat goedkoop duurkoop is maar voor 400 euro was dit toch wel heel duur betaald plus nog eens schoonmaak kosten terwijl het eten van vorige huurders er nog in de pan zat.
De camping en omgeving is gewoon goed hier zullen wij beslist nog weleens terug gaan.,alleen mag ik hopen dat deze mobilhomes snel worden afgebroken.
H. Hoefsmit
09-08-17 14:41:49
In juni zijn wij een week op deze camping geweest, was voor ons de 2e keer. 2 jaar eerder ook al eens geweest. Wij vinden de locatie van deze camping erg fijn, doorgaans lekker rustig en veel in de omgeving om heen te kunnen en direct vanaf de camping kun je prachtige wandelingen maken. Plaatsen zijn mooi ruim, redelijk simpel sanitair maar verder prima. Het is eens wat anders als de grote massa camping, en past prima bij ons. We zullen vast nog eens terug komen..
A&B Van der Burg
07-08-17 15:44:52
Weer een heerlijke vakantie gehad op de camping, voor het eerst met eigen caravan, hiervoor huurde we wat op de camping zelf.
Het was weer heerlijk genieten!
Volgend jaar weer!
fam. De Jong
06-08-17 18:30:13
juli 2017
Fijne vakantie gehad op deze kleine maar gezellige familie camping. Mooie plaats voor onze caravan, en speeltuin en zwembad voor de kinderen.
Mooie omgeving om te wandelen en veel natuurschoon.
Komen vast nog wel een keer.....